Selecteer een pagina

Klanten service- & helpdesk

Escalatie

Een normale ticket

Je kunt 24/7 een normale ticket aanmaken. Wij behandelen deze dan z.s.m. op de eerst volgende werkdag binnen uiterlijk 48 uur, afhankelijk van het probleem of verzoek. Maar mocht jij niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag dan kun je een escalatie aanmelden middels een priorityticket. Dit is ook van toepassing op onze klanten met een service- & onderhoudscontract. Bij een priorityticket krijgt een storing direct voorrang op alle andere tickets binnen 4 uur, afhankelijk van het probleem of verzoek. Kortom aan het escaleren van een ticket zitten altijd kosten verbonden.

Escalatie ticket (Kritisch)

Voordat je gebruik maakt van de 24/7 escalatieservice willen wij je er op wijzen dat dit extra kosten met zich mee brengt. Het starttarief voor de escalatieservice is 110 Euro excl BTW. Daarnaast rekenen wij een kwartiertarief. Onderstaande vindt je de tarieven van ons kwartiertarief per tijdvak.

Mocht je toch willen afzien van het melden van een escalatie dan kun je kiezen om via de knop “Normale ticket” een ticket te versturen naar onze Service- & Helpdesk. Wij zullen de storing dan behandelen op basis van Best Effort.

Hieronder vindt je de tarieven van het kwartiertarief per tijdvak. Mocht de storing toch geen escalatie zijn, kun je kiezen om via de knop “Normale ticket” een formulier in te vullen. Wij zullen de storing dan behandelen via Best Effort.

Kantooruren 09:00 – 17:30 € 33,50 per kwartier (100%)
Kantooruren plus 17:30 – 22:00 € 50,25 per kwartier (150%)
Nacht 22:00 – 09:00 € 67,00 per kwartier (200%)
Weekend – € 67,00 per kwartier (200%)